HVEM VI ER

Vår nettstedsadresse er: https://mecov.no
Drives av ME foreningen

INFORMASJONSKAPSLER

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Vi lagrer din e-post adresse og opplysninger om at du vil ha informasjon om oppstart av undersøkelsen og utlagte nyheter så lenge prosjektet varer.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Vi lagrer din e-post adresse i mailchimp til bruk for utsendelse av informasjon om oppstart av undersøkelsen og utlagte nyheter. Vi deler ikke denne informasjonen med andre.

Opplysninger du oppgir i selve spørreundersøkelsen

Når spørreundersøkelsen starter opp vil du selv måtte trykke på en lenke for å komme til nettsiden for SurveyMonkey. Vi vil ikke ha tilgang til noen av opplysningene du legger inn der. SurveyMonkey vil samle inn opplysningene i sin egen krypterte nettside. Ingen andre vil ha tilgang til individopplysninger lagt igjen der.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG

Vi lagrer som sagt din e-post adresse i mailchimp til bruk for utsendelse av informasjon om oppstart av undersøkelsen og utlagte nyheter. Du kan be oss om å slette disse opplysningene vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

HVOR VI SENDER OPPLYSNINGER OM DEG

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.